Esittelyssä monikanavainen talousmedia Kauppalehti

Imago

Kauppalehti on Suomen johtava talousmedia, joka uutisoi, ottaa kantaa ja analysoi talouden tapahtumia. Kauppalehti on arvostettu ja luotettava päivittäisen taloustiedon lähde, joka huomioi nykyhetken, uutisten taustat ja tulevaisuuden näkökulman.

Kauppalehti perustettiin vuonna 1898 edistämään suomalaista liike-elämää ja toimimaan sen yhdyssiteenä. Samaa tehtävää se toteuttaa edelleen. Mainostamalla Kauppalehdessä yritykset viestivät toisilleen tuotteista, palveluista, yrityskuvasta ja brändeistä.

Julkaisukokonaisuuden perusta on viisi kertaa viikossa ilmestyvä taloussanomalehti eli Kauppalehti. Kauppalehti.fi on maan johtava talousuutispalvelu verkossa. MTV3-kanavalla nähdään Kauppalehden Talousuutiset, minkä lisäksi Kauppalehti toimittaa taloussisältöjä kanavan pääuutislähetyksiin, Alma Median lehtiin sekä Radio Novaan.

Kauppalehti

Keskeinen media päättäjille

Kauppalehti tarjoaa lukijoilleen mielenkiintoista ja puolueetonta talousjournalismia kotimaasta ja maailmalta. Lukijoita halutaan palvella monipuolisesti eri kanavia pitkin sekä panostamalla erityisesti omiin uutisiin ja keskustelunavauksiin.

Mainostajalle Kauppalehti on ennen kaikkea päättäjämedia, joka tavoittaa Suomen mielenkiintoisimman kohderyhmän työssä ja vapaa-ajalla. Kauppalehti tarjoaa Suomessa varsinkin B2B-mainostajalle ainutlaatuisen yritysten väliseen viestintään soveltuvan mediaympäristön.

Kauppalehden vahvuus taloustiedon välittäjänä on painetun ja sähköisen median vahva yhdistelmä, joka synnyttää laadukkaita lukija- ja kävijäkontakteja median ja kohderyhmän välille.

Taustalla suomalaiset arvot ja laadukas journalismi

Taloustiedon markkinoilla on Suomessa kova kilpailu. Kohderyhmä on valveutunutta ja vaatii palveluilta korkeaa laatua. Asetelma takaa sen, että uutisointi on ajankohtaista ja että kanavia kehitetään jatkuvasti. Uudistunut Kauppalehti on sävyltään entistä kommentoivampi, ja rahamarkkinoiden seurannan rinnalla korostetaan nyt myös päivän muita talousuutisaiheita.

Kauppalehden markkinointikonsepti nostaa puheenaiheiksi lukijoille tärkeitä asioita. Sisältöä korostavan pitkäjänteisen brändimarkkinoinnin lisäksi Kauppalehti toteuttaa myös nopeita, taktisia markkinointitoimenpiteitä lanseeratakseen uudistuksia ja edistääkseen median myyntiä mainostajille ja potentiaalisille uusille tilaajille.

Kauppalehti perustaa toimintansa arvoihin, joita suomalainen yhteiskunta yleisesti arvostaa: itsenäisyyteen, demokratiaan, sekä yksilöiden ja kansojen vapauteen. Arvomaailman kulmakiviä ovat myös vapaa markkinatalous, sananvapaus, yrittäjyys ja omaehtoisuus. Nopeasti muuttuvan kansainvälisen ympäristön keskellä Kauppalehti suhtautuu uusiin ilmiöihin avoimesti — Suomen kansallista etua unohtamatta.

www.kauppalehti.fi

Kauppalehden yritystiedot

Kauppalehden mediatiedot