Mediasuunnittelu

Mediasuunnittelu

Mainonnassa ja markkinoinnissa hyödynnetään yrityksen mainetta, jonka siis täytyy olla kunnossa ennen kuin otetaan yhteyttä mainos- ja mediatoimistoihin. Maineenrakentamisen ammattilaisia ovat viestintätoimistot. Pätevästi toteutetulla viestinnällä luodaan yritykselle hyvä maine, joka on ostopäätöksen syntymisen edellytys ja antaa tukevan pohjan mainonnalle ja markkinoinnille.

Ihanteelliset mainosmediat saavuttavat kohderyhmän ja vaikuttavat siihen tehokkaasti. Mediasuunnittelu tarkoittaa optimaalisten medioiden valitsemista mainontaan. Mediatoimistot ja mainostoimistot auttavat suunnittelussa sekä tekevät valintoja tarvittaessa yrityksen puolesta.

Mediasuunnittelun elementit

Media on mainostajan kontaktipinta yleisöön. Siksi on tärkeää, että viestintäväline on valittu oikein ja että se täyttää tehtävänsä mainonnan välittäjänä. Lue miten yrityksen perusnäkyvyys rakennetaan hallitusti ja kuinka mainonta saa yrityksen erottumaan.


Mediapalvelut asiantuntijoilta

Yrittäjä toimii järkevästi tekemällä itse sitä mitä se parhaiten osaa, ja jättämällä mainontaan liittyvän työn asiantuntijoille. Mutta miten ihmeessä joku muu kuin yrittäjä voi tietää, miten yritystä pitää markkinoida?


Opastettu mediavalinta

Mediakone

Opastettu mediavalinta on suunniteltu helpottamaan alkuunpääsyä mediasuunnittelussa. Yrittäjänä sinun tarvitsee vain tuntea vain oma liiketoimintasi ja asiakkaasi. Mediakone kertoo mitkä mediat tehoavat kohderyhmääsi.


Yrityshaku — löydä yritykset ja palvelut Mediaoppaasta

Hae yrityshakemistosta