Paikallinen näkyvyys kuntoon Opasmedian hakemistoilla

Opasmedia Oy

Opasmedia Oy toteuttaa suomalaisia verkko-oppaita. Oppaissa julkaistaan helposti lähestyttäviä yrityshakemistoja ja tietoa eri aloilta.

Suomen Yritysopas on valtakunnallisesti käytetyin yrityshakemisto internetissä. Paikallista elinkeinoelämää palvelee ainutlaatuinen kaupunkiopas-palvelukokonaisuus.

Käyttäjäystävällinen hakukone

Opasmedian opaskonsepti syntyi suoraan asiakkaiden tarpeista. Markkinoilta puuttui palveluntarjoaja, joka ottaa huomioon eri kohderyhmien tarpeet jakamalla yritystiedot omiin oppaisiin. Opasresepti onkin osoittautunut menestykseksi, ja sen ovat otettaneet hyvin vastaan niin yritykset kuin internetin käyttäjät.

Yrityshakemistoille kehitetty Älyhaku™-hakukone tarjoaa käyttäjille tehokkaan apuvälineen yrityksien ja palveluntarjoajien löytämiseen nopeasti. Suomen kielen synonyymejä ja taivutusmuotoja ymmärtävä hakukone tekee tarpeettomaksi hakukoneen ehdoilla tapahtuvan hakujen tekemisen. Riittää kun käyttäjällä on ajatus siitä, mitä hän haluaa etsiä — haluttu hakutulos löytyy aina tehokkaasti.

Löytyminen on parasta markkinointia

Opasmedian kehitysjohtaja Marko Cieslak muistuttaa, että Googlen tapaiset suositut hakukoneet indeksoivat yrityshakemistoja ja näyttävät niitä hakutuloksissaan.

"Tehokkaasti optimoidussa yrityshakemistossa tiedot löydetään helposti ulkopuolisestakin palvelusta. Yrityksen kotisivulle osoittavat linkit nostavat sijoitusta kohti kärkeä tärkeissä hakupalveluissa. Näkyminen laadukkaassa yrityshakemistossa on kuin hakukoneoptimoinnin ulkoistamista, ja se tuplaa näkyvyyden", Cieslak kertoo.

"Nykyisin ehkä tärkein asia markkinoinnissa on internet-löydettävyyden parantaminen. Ostajat eivät ole passiivisia tiedon vastaanottajia, vaan he hakevat jatkuvasti tietoa eri asioista. Täytyy muistaa, että ulkoiset hakupalvelut eivät löydä yritystä, ellei taustalla ole systemaattisesti ajateltu sivuston rakenne", Cieslak jatkaa. "Internetsivu yritysoppaassa riittää itse asiassa kotisivuksi monen pk-yrityksen tarpeisiin."

www.opasmedia.com