19 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 19

NettiKari Oy - HELSINKI

Ohjelmistotuotantoa, web-suunnittelua, kotisivuja

NettiKari toteuttaa toimivat verkkosivut ja verkkokaupat. Suunnittelemme liiketoimintaasi tukevia web-sivustoja. Toteutukset yksinkertaisesta kotisivusta laajoihin verkkopalvelukokonaisuuksiin. Jokainen verkkosivusto räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Toimivat, visuaalisesti ilmeikkäät verkkosivut antavat mielikuvan yrityksesi ammattimaisuudesta. Lisäksi toteutamme verkkosivullesi toimivan verkkokaupan, intranetin, extranetin, varastonhallinta-, laskutus- tai kassajärjestelmän.


Palvelu graafinen suunnittelu, markkinointiviestinnän palvelut, yritysilmeen suunnittelu, www-sivujen suunnittelua


Mainostoimisto Visual Design - TORNIO

Mainostoimisto

Kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän vahva osaaja Pohjois-Suomessa ja Kemi-Tornio alueella. Mainostoimisto, jolla graafinen ilme ja ideointi on vahvin osaamisalue. Printtimainonta, www-sivut ja markkinointiviestinnän palvelut, sekä strateginen ja graafinen suunnittelu. Markkinoinnin ja mainoskampanjan toteutus, televisiomainokset, radiomainokset, valomainokset, mainospalvelut, ulkomainonta, esitteet, käyntikortit, painotyöt, etiketit, pakkaukset, messuosastot, led-mainostaulu.


Hakusana strateginen suunnittelu, messusosaston suunnittelu, radiomainosten suunnittelu, mainoskampanjan suunnittelu, TV-mainosten suunnittelu


Pakkahuone Oy - OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Mainostoimisto

Pakkahuone Oy on oululainen mainostoimisto. Pakkahuoneen tärkeimpänä päämääränä on aina edistää asiakkaamme liiketoimintaa.


Hakusana graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, markkinointiviestinnän suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu