21 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

NettiKari Oy - HELSINKI

Ohjelmistotuotantoa, web-suunnittelua, kotisivuja

NettiKari toteuttaa toimivat verkkosivut ja verkkokaupat. Suunnittelemme liiketoimintaasi tukevia web-sivustoja. Toteutukset yksinkertaisesta kotisivusta laajoihin verkkopalvelukokonaisuuksiin. Jokainen verkkosivusto räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Toimivat, visuaalisesti ilmeikkäät verkkosivut antavat mielikuvan yrityksesi ammattimaisuudesta. Lisäksi toteutamme verkkosivullesi toimivan verkkokaupan, intranetin, extranetin, varastonhallinta-, laskutus- tai kassajärjestelmän.


Palvelu graafinen suunnittelu, markkinointiviestinnän palvelut, yritysilmeen suunnittelu, www-sivujen suunnittelua


Mainostoimisto Visual Design - Kemi - KEMI

Mainostoimisto

Kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän vahva osaaja Pohjois-Suomessa ja Kemi-Tornio alueella. Mainostoimisto, jolla graafinen ilme ja ideointi on vahvin osaamisalue. Printtimainonta, www-sivut ja markkinointiviestinnän palvelut, sekä strateginen ja graafinen suunnittelu. Markkinoinnin ja mainoskampanjan toteutus, televisiomainokset, radiomainokset, valomainokset, mainospalvelut, ulkomainonnan, esitteet, käyntikortit, painotyöt, etiketit, pakkaukset, messuosastot.


Palvelu tv ja radio mainosten suunnittelu, graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, messusosaston suunnittelu, mainoskampanjan suunnittelu
Aihepiiri strateginen suunnittelu


Pakkahuone Oy - OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Mainostoimisto

Pakkahuone Oy on oululainen mainostoimisto. Pakkahuoneen tärkeimpänä päämääränä on aina edistää asiakkaamme liiketoimintaa.


Hakusana graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, markkinointiviestinnän suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu