22 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

NettiKari Oy - HELSINKI

Ohjelmistotuotantoa, web-suunnittelua

NettiKari suunnittelee ja toteuttaa yrityksesi liiketoimintaa tukevia sivustoja. Teemme toteutuksia yksinkertaisesta kotisivusta laajoihin verkkopalvelukokonaisuuksiin. Jokainen verkkosivusto suunnitellaan käsityönä asiakkaidemme tarpeisiin. Yksilöllisesti tuotetut, visuaalisesti ilmeikkäät verkkosivut antavat mielikuvan yrityksesi ammattimaisuudesta. Lisäosien avulla voimme toteuttaa verkkosivullesi verkkokaupan, intranetin, extranetin, varastonhallinta-, laskutus- tai kassajärjestelmän.


Palvelu kotisivujen suunnittelu ja hakukoneoptimointi, graafinen suunnittelu, markkinointiviestinnän palvelut, yritysilmeen suunnittelu


Mainostoimisto Visual Design - Kemi - KEMI

Kotisivuja, graafisen alan palveluita, lehtimainoksia, mainostoimisto

Kokonaisvaltaisen markkinointiviestinnän vahva osaaja Pohjois-Suomessa ja Kemi-Tornio alueella. Mainostoimisto, jolla graafinen ilme ja ideointi on vahvin osaamisalue. Printtimainonta, www-sivut ja markkinointiviestinnän palvelut, sekä strateginen ja graafinen suunnittelu. Markkinoinnin ja mainoskampanjan toteutus, televisiomainokset, radiomainokset, valomainokset, mainospalvelut, ulkomainonnan, esitteet, käyntikortit, painotyöt, etiketit, pakkaukset, messuosastot.


Palvelu tv ja radio mainosten suunnittelu, graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, messusosaston suunnittelu, mainoskampanjan suunnittelu
Aihepiiri strateginen suunnittelu


Mainostoimisto Visual Design Oulu - RUUKKI

Markkinointiviestinnän suunnittelua, mainonnan suunnittelua, mainostoimisto

Onko yritykselläsi näkyvyysongelmia? Millaisen Kuvan annat yrityksestäsi mainonnalla? Meneekö sanomasi perille oikealle kohderyhmälle? Saatko vastinetta mainoseuroillesi? Ota yhteyttä sovitaan aika ilmaiseen kartoitukseen! Printtimainonta, www-sivut, markkinointiviestintä, yritysvideot, strateginen ja graafinen suunnittelu. Graafinen ilme ja ideointi vahvin alueemme. Yrityksen markkinointi ja mainoskampanja pieniä yksityiskohtia myöten: lehtimainonta, yritysesitteet, videot ja messumateriaalit.


Palvelu www-sivujen suunnittelu


Pakkahuone Oy - OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Mainostoimisto

Pakkahuone Oy on oululainen mainostoimisto. Pakkahuoneen tärkeimpänä päämääränä on aina edistää asiakkaamme liiketoimintaa.


Hakusana graafinen suunnittelu, markkinointiviestintä, markkinointiviestinnän suunnittelu, markkinoinnin suunnittelu